BROŃ I AMUNICJA: 502929756, 667496636, 600938258 ODZIEŻ: 883930467, 502929751 OPTYKA: 533494303, 502929756, TERMOWIZJA, NOKTOWIZJA: 533494303, 502929756, 600938258 OBSŁUGA ZAMÓWIEŃ I WYSYŁEK: 502929772

DARMOWA WYSYŁKA POWYŻEJ 100 ZŁ

POSTĘPOWANIE ZE ZWIERZYNĄ UBITĄ PORADNIK MYŚLIWEGO ANDRZEJ GEMBARZEWSKI

Spis treści: Wstęp I. Czynniki wpływające na jakość dziczyzny i trofeów Choroby zwierzyny jako czynnik ograniczający wartość dziczyzny i trofeów Wpływ sposobu ubicia i postępowania ze zwierzyną ubitą na jakość dziczyzny Inne czynniki wpływające na jakość trofeów II. Postępowanie ze zwierzyną i jej transport po polowaniu Zasady obchodzenia się z upolowaną zwierzyną grubą Zasady obchodzenia się z upolowaną zwierzyną drobną III. Preparowanie trofeów łowieckich Obielanie zwierzyny i konserwacja skór Obielanie "na płasko" Obielanie "metodą workową" Preparowanie poroży, czaszek i oręża Preparowanie poroży i czaszek zwierzyny płowej Preparowanie oręża zwierzyny czarnej IV. Użytkowanie dziczyzny Podstawowe zasady obrotu tuszami zwierzyny Dziczyzna użytkowana w gospodarstwie domowym Minisłownik pojęć z zakresu użytkowania dziczyzny Literatura

Barwne zdjęcia przedstawiające patroszenie i obielanie zwierzyny oraz preparowanie trofeum jelenia

Udostępnij
45.00

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów