-
Myślistwo
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Wabiki myśliwskie
- Bałwanki myśliwskie
- Medale myśliwskie
- Krzesła i siedziska na ambonę
- Środki odstraszające i przywabiające
- Pułapki żywołowne
- Kamery i fotopulapki dla myśliwych
- Radiotelefony
- Bagażniki do transportu zwierzyny
- Sygnałówki myśliwskie
- Torby i plecaki
- Termosy i kubki termiczne
- Podkładki pod trofea myśliwskie
- Ambony i zwyżki
- Środki do trofeów
- Troki myśliwskie
- Książki dla myśliwych i pasjonatów przyrody
- Wagi
- Orczyki i haki
- Akcesoria dla psów myśliwskich
- Pozostałe akcesoria myśliwskie
- Bioasekuracja i opryskiwacze
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Amunicja
-
Broń
-
Akcesoria do broni
- Broń myśliwska
- Broń sportowa
- Broń używana
- Konserwacja broni
-
Akcesoria do broni
-
Strzelectwo
- Akcesoria strzeleckie
- Wiatrówki bez zezwolenia
- Odzież strzelecka
- ASG
- Łuki i strzały
- Proce
- Broń czarnoprochowa
-
Optyka
-
Odzież i obuwie
- Latarki
-
Gospodarstwo domowe
-
Outdoor
- Marki
DZICZYZNA I INNE DARY LASU
Już przy zamówieniu min. 350zł (NIE DOTYCZY SZAF NA BROŃ!)
Jesteśmy największym sklepem myśliwskim w Polsce.
14 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny.
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe – kruche, delikatne, aromatyczne.
Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów – opisanych krok po kroku – ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
Oceny produktu (0)