-
Myślistwo
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Wabiki myśliwskie
- Bałwanki myśliwskie
- Medale myśliwskie
- Krzesła i siedziska na ambonę
- Środki odstraszające i przywabiające
- Pułapki żywołowne
- Kamery i fotopulapki dla myśliwych
- Radiotelefony
- Bagażniki do transportu zwierzyny
- Sygnałówki myśliwskie
- Torby i plecaki
- Termosy i kubki termiczne
- Podkładki pod trofea myśliwskie
- Ambony i zwyżki
- Środki do trofeów
- Troki myśliwskie
- Książki dla myśliwych i pasjonatów przyrody
- Wagi
- Orczyki i haki
- Akcesoria dla psów myśliwskich
- Pozostałe akcesoria myśliwskie
- Bioasekuracja i opryskiwacze
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Amunicja
-
Broń
-
Akcesoria do broni
- Broń myśliwska
- Broń sportowa
- Broń używana
- Konserwacja broni
-
Akcesoria do broni
-
Strzelectwo
- Akcesoria strzeleckie
- Wiatrówki bez zezwolenia
- Odzież strzelecka
- ASG
- Łuki i strzały
- Proce
- Broń czarnoprochowa
-
Optyka
-
Odzież i obuwie
- Latarki
-
Gospodarstwo domowe
-
Outdoor
- Marki
NALEWKI NA CZTERY PORY ROKU - HALINA MAMOK
Już przy zamówieniu min. 350zł (NIE DOTYCZY SZAF NA BROŃ!)
Jesteśmy największym sklepem myśliwskim w Polsce.
14 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny.
Jednym z uroków sporządzania nalewki, czyli trunkowego rękodzieła, jest eksperymentowanie i doświadczanie magii czasu, który z przeciętnej nalewki potrafi uczynić wyjątkowy rarytas.
Nalewka przesiąka atmosferą rodziny, świąt, radością z sukcesów domowników. Tkwi w niej jakaś tęsknota do zasobności dawnych spiżarni i kredensów, do dostatku i poczucia stabilizacji w najlepszym znaczeniu tego słowa.
Zamieszczone tu przepisy, podzielone na cztery pory roku według dostępności potrzebnych składników, można potraktować dosłownie lub jako inspirację dla własnych pomysłów i eksperymentów.
Życzymy Czytelnikom, aby własnoręcznie wypielęgnowane trunki cieszyły domowników i gości. Aby tworzyły niepowtarzalny klimat kulinarny rodzinnego domu. Mogą też być wspaniałym i niebanalnym prezentem.
Autorka przepisów jest dziennikarką specjalizującą się w tematyce kulinarnej. Jako twórczyni nalewek zadebiutowała w 2003 roku na Ogólnopolskim Festiwalu Nalewek Kresowych w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą, gdzie zdobyła nagrodę za listkówkę na liściach czarnej porzeczki oraz laur artystów i dziennikarzy za nalewkę tarkową.
Oceny produktu (0)