-
Myślistwo
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Wabiki myśliwskie
- Bałwanki myśliwskie
- Medale myśliwskie
- Krzesła i siedziska na ambonę
- Środki odstraszające i przywabiające
- Pułapki żywołowne
- Kamery i fotopulapki dla myśliwych
- Radiotelefony
- Bagażniki do transportu zwierzyny
- Sygnałówki myśliwskie
- Torby i plecaki
- Termosy i kubki termiczne
- Podkładki pod trofea myśliwskie
- Ambony i zwyżki
- Środki do trofeów
- Troki myśliwskie
- Książki dla myśliwych i pasjonatów przyrody
- Wagi
- Orczyki i haki
- Akcesoria dla psów myśliwskich
- Pozostałe akcesoria myśliwskie
- Bioasekuracja i opryskiwacze
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Amunicja
-
Broń
-
Akcesoria do broni
- Broń myśliwska
- Broń sportowa
- Broń używana
- Konserwacja broni
-
Akcesoria do broni
-
Strzelectwo
- Akcesoria strzeleckie
- Wiatrówki bez zezwolenia
- Odzież strzelecka
- ASG
- Łuki i strzały
- Proce
- Broń czarnoprochowa
-
Optyka
-
Odzież i obuwie
- Latarki
-
Gospodarstwo domowe
-
Outdoor
- Marki
menu
Marki
KOD PRODUKTU 9788366295018
POLUJEMY GOTUJEMY I PIECZEMY - TADEUSZ MIRCZEWSKI
45,00 zł
45,00 zł
Darmowa dostawa
Już przy zamówieniu min. 350zł (NIE DOTYCZY SZAF NA BROŃ!)
Bezpieczeństwo
Jesteśmy największym sklepem myśliwskim w Polsce.
Prosty zwrot
14 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny.
OPIS
Ta książka to opis kulinarnych obyczajów z różnych zakątków naszego kraju – od Śląska i Lubuskiego, po Małopolskę i Karpaty. Zamysłem autora było zebranie nie tylko przepisów na potrawy z dziczyzny i ryb, lecz także wspomnień o tym, co się dawniej jadało oraz jakie zwyczaje panowały w domach naszych babć i matek. Poznamy również historię producenta win, małżeństwa, które przywróciło do życia nieczynny młyn, a także kobiety prowadzącej gospodarstwo agroturystyczne. Dowiemy się też, jak w latach 50. XX w., gdy nie było zamrażarek, produkowano konserwy rybne i kręcono lody.
Oceny produktu (0)