-
Myślistwo
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Wabiki myśliwskie
- Bałwanki myśliwskie
- Medale myśliwskie
- Krzesła i siedziska na ambonę
- Środki odstraszające i przywabiające
- Pułapki żywołowne
- Kamery i fotopulapki dla myśliwych
- Radiotelefony
- Bagażniki do transportu zwierzyny
- Sygnałówki myśliwskie
- Torby i plecaki
- Termosy i kubki termiczne
- Podkładki pod trofea myśliwskie
- Ambony i zwyżki
- Środki do trofeów
- Troki myśliwskie
- Książki dla myśliwych i pasjonatów przyrody
- Wagi
- Orczyki i haki
- Akcesoria dla psów myśliwskich
- Pozostałe akcesoria myśliwskie
- Bioasekuracja i opryskiwacze
-
Zaopatrzenie myśliwskie
- Amunicja
-
Broń
-
Akcesoria do broni
- Broń myśliwska
- Broń sportowa
- Broń używana
- Konserwacja broni
-
Akcesoria do broni
-
Strzelectwo
- Akcesoria strzeleckie
- Wiatrówki bez zezwolenia
- Odzież strzelecka
- ASG
- Łuki i strzały
- Proce
- Broń czarnoprochowa
-
Optyka
-
Odzież i obuwie
- Latarki
-
Gospodarstwo domowe
-
Outdoor
- Marki
menu
Marki
KOD PRODUKTU 96111
TERMOMETR BIOTERM 100600
27,00 zł
27,00 zł
Darmowa dostawa
Już przy zamówieniu min. 350zł (NIE DOTYCZY SZAF NA BROŃ!)
Bezpieczeństwo
Jesteśmy największym sklepem myśliwskim w Polsce.
Prosty zwrot
14 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny.
OPIS
- Profesjonalny sprzęt w twojej kuchni – termometr kulinarny to niezwykle proste i łatwe w użyciu narzędzie, przydatne podczas pieczenia, wędzenia i gotowania mięs.
- Intuicyjna skala – termometr prócz zwykłej skali temperaturowej posiada również graficzną podziałkę wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
- Solidne wykonanie – termometr wykonany jest ze stali nierdzewnej dzięki czemu jest odporny na wysokie temperatury i nadaje się do pieczenia, wędzenia i gotowania wielu potraw.
- Ochrona przed uszkodzeniem – do termometru dołączona jest plastikowa osłonka, dzięki której ochronisz szpikulec z sondą przed zabrudzeniem oraz uszkodzeniem.
Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go przed zabrudzeniami i uszkodzeniem pozwoli Ci cieszyć się jego funkcjonalnością przez długi czas!
Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę.
Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec - sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm, a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę.
Oceny produktu (0)