image 1
KOD PRODUKTU 978837773140

DOMOWE KONSERWOWANIE ŻYWNOŚCI - WYDANIE DRUGIE

OSTATNIA SZTUKA
19,90 

 
Darmowa dostawa

Już przy zamówieniu min. 350zł (NIE DOTYCZY SZAF NA BROŃ!)

 
Bezpieczeństwo

Jesteśmy największym sklepem myśliwskim w Polsce.

 
Prosty zwrot

14 dni na zwrot produktu bez podania przyczyny.

OPIS

Ciesz się owocami i warzywami zachowującymi świeżość przez cały rok

Nie musisz mieć wiele czasu i lat doświadczeń za sobą, aby bez trudu przygotowywać przetwory z owoców i warzyw wyhodowanych we własnym ogrodzie. Jasne i proste instrukcje dadzą Ci poczucie pewności siebie i wiedzę, w jaki sposób zamrażać, suszyć, wekować, przechowywać w piwnicy i w solankach wszystkie skarby, jakie oferuje nam natura.

Zetrzyj i zamroź nadmiar cukinii — idealnie nada się do wielu potraw przez całą zimę. Kup na targu warzywnym skrzynkę pomidorów i zrób z nich pikantny sos pomidorowy. Zawekuj nadmiar fasolki szparagowej z własnego ogródka, by móc się cieszyć świeżymi warzywami przez cały rok, lub też mieć świetny podarunek.

Rady i przepisy zawarte w tej książce pozwolą Ci odżywiać się przez cały rok zdrowymi lokalnymi produktami lub samodzielnie wyhodowanymi we własnym ogrodzie.

Autor:

Janet Chadwick

Liczba stron:

224

Format:

143x205

Oprawa:

Oprawa miękka

ISBN:

978-83-7773-140-6

Wydawnictwo:

Wydawnictwo RM

Rok wydania:

2013

Oceny produktu (0)