

Wiśniówka smakuje każdemu. Zwłaszcza, gdy powstaje ze świeżych, dojrzałych owoców. Wiśniówkę zawsze warto postawić na stole – owocowego napoju nie odmówią ani panowie, ani panie. Jeśli chcesz sporządzić popularny trunek, ale nie masz akurat dostępu do wiśni wysokiej jakości, nie martw się – już zebraliśmy dla Ciebie owoce. A następnie wyciągnęliśmy z nich naturalny smak, barwę oraz aromat i umieściliśmy w niewielkiej buteleczce. Tak powstała smakowita esencja wiśniówki. Do Ciebie należy jedynie przygotowanie czystego alkoholu, który należy zmieszać z zaprawką, by powstawała doskonała wiśniówka.
Jak użyć esencji smakowej Wiśniówka?
Wlej 4 litry wódki do gąsiora lub innego naczynia.
Dodaj esencję smakową.
Solidnie wymieszaj roztwór.
Odstaw napój na minimum 24 godziny. Im dłużej poczekasz, tym składniki lepiej się „przegryzą”.
Wiśniówka gotowa. Smacznego!
Jeśli chcesz przygotować 1 litr trunku, zastosuj 10 mililitrów esencji. Wgłębienia w buteleczce pozwalają na łatwe odmierzenie odpowiedniej porcji zaprawki.
Oceny produktu (0)
GPSR